Σάντουιτς με χοιρινό
215λεπτά
Εύκολη
324 γρ.
Μπαγκέτα
500 γρ.
Λαιμός χοιρινού χωρίς κόκκαλο
0.5 κ.γλ.
Πάπρικα καπνιστή
0.5 κ.γλ.
Πάπρικα γλυκιά
1 κύβος
4
Καρότα
0.25
Λάχανο
1 κ.σ.
Μαγιονέζα
2
Κρεμμύδια φρέσκα
1 κ.σ.
Ξύδι βαλσάμικο λευκό
1 κ.σ.
Πελτές ντομάτας
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
623.88 kcal
Υδατάνθρακες
51.93 g
Πρωτεΐνες
42.51 g
Λιπαρά
27.47 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
215 λεπτά
Βήμα 1
Κόψτε σε μεγάλα χοντρά κομμάτια το χοιρινό (5 εκατοστά περίπου) και σοτάρετε σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν έντονο σκούρο χρώμα.
Βήμα 2
Ρίξτε σε ένα μπολ την καπνιστή και τη γλυκιά πάπρικα μαζί με τον πελτέ τον κύβο κότας MAGGI και 4 κ.σ ζεστό νερό, ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να δημιουργηθεί μια πηχτή πάστα, αλείψτε το κρέας με αυτην και βάλτε σε ένα μικρό ταψί με ένα ποτήρι νερό.
Βήμα 3
Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 3 ώρες.
Βήμα 4
Παράλληλά καθαρίστε τα καρότα και περάστε τα από τον χοντρό τρίφτη, ψιλοκόψτε το λάχανο και βάλτε σε ένα μπολ μαζί με τη μαγιονέζα, ψιλοκομμένο το κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύδι, αλάτι και 1 κ.σ ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 5
Βγάλτε το χοιρινό από το φούρνο, ξεσκεπάστε και αφήστε για 10 λεπτά.
Βήμα 6
Βάλτε τα ψωμάκια στο φούρνο για 10 λεπτά λίγο πριν σερβίρετε, κόψτε στη μέση και προσθέστε το χοιρινό, αφού πρώτα το έχετε διαλύσει με τα χέρια σας, την σαλάτα καρότο και σερβίρετε άμεσα, όσο είναι ακόμη ζεστά.
Σχόλια 0