Τοποθετήστε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο την πανσέτα ψιλοκομμένη μέχρι να γίνει τραγανή. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
Βήμα 2
5 λεπτά
Στον κάδο του μίξερ σπάστε τα αυγά και ρίξτε όλα τα υλικά για την μαγιονέζα εκτός από το ηλιέλαιο, δηλαδή την καπνιστή πανσέτα, τον χυμό από ένα λεμόνι, 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό, 1 κουταλιά της σούπας νοστιμιά MAGGI, αλάτι και πιπέρι. Χτυπήστε το μείγμα και παράλληλα σιγά-σιγά προσθέτετε το ηλιέλαιο μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη μαγιονέζα.
Βήμα 3
2 λεπτά
Δοκιμάστε το αλάτι & την οξύτητα και μεταφέρετε στο ψυγείο μέχρι να συνθέσετε τα σάντουιτς.
Βήμα 4
8 λεπτά
Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το φιλέτο (καθαρό από κόκκαλο και λίπος) από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 5
40 λεπτά
Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 35 λεπτά. Βγάλτε το κρέας από το φούρνο και αφήστε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν το κόψετε.
Βήμα 6
5 λεπτά
Τέλος, σε ένα τηγανάκι σοτάρετε ελαφριά με ελάχιστο ελαιόλαδο τα μανιτάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες) μέχρι να μαραθούν. Πασπαλίστε με 1 κουταλάκι του γλυκού Νοστιμιά MAGGI και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 7
13 λεπτά
Ζεστάνετε για 10 λεπτά στο φούρνο τα ψωμάκια, αποσύρετε και κόψτε στη μέση. Απλώστε από 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα, μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, το κρέας κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες, το τυρί και, τέλος, τα μανιτάρια.
Βήμα 1
7
Τοποθετήστε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο την πανσέτα ψιλοκομμένη μέχρι να γίνει τραγανή. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
Βήμα 2
7
Στον κάδο του μίξερ σπάστε τα αυγά και ρίξτε όλα τα υλικά για την μαγιονέζα εκτός από το ηλιέλαιο, δηλαδή την καπνιστή πανσέτα, τον χυμό από ένα λεμόνι, 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό, 1 κουταλιά της σούπας νοστιμιά MAGGI, αλάτι και πιπέρι. Χτυπήστε το μείγμα και παράλληλα σιγά-σιγά προσθέτετε το ηλιέλαιο μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη μαγιονέζα.
Βήμα 3
7
Δοκιμάστε το αλάτι & την οξύτητα και μεταφέρετε στο ψυγείο μέχρι να συνθέσετε τα σάντουιτς.
Βήμα 4
7
Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το φιλέτο (καθαρό από κόκκαλο και λίπος) από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 5
7
Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 35 λεπτά. Βγάλτε το κρέας από το φούρνο και αφήστε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν το κόψετε.
Βήμα 6
7
Τέλος, σε ένα τηγανάκι σοτάρετε ελαφριά με ελάχιστο ελαιόλαδο τα μανιτάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες) μέχρι να μαραθούν. Πασπαλίστε με 1 κουταλάκι του γλυκού Νοστιμιά MAGGI και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 7
7
Ζεστάνετε για 10 λεπτά στο φούρνο τα ψωμάκια, αποσύρετε και κόψτε στη μέση. Απλώστε από 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα, μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, το κρέας κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες, το τυρί και, τέλος, τα μανιτάρια.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0