-
Βήμα 1
7 λεπτά
Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα πλύνετε καλά τα χόρτα και όταν το κρεμμύδι είναι έτοιμο ρίξτε τα μέσα στην κατσαρόλα.
-
Βήμα 2
10 λεπτά
Προσθέστε 1 ποτήρι νερό, τους κύβους λαχανικών MAGGI, τα μυρώνια και τις καυκαλήθρες. Αφήστε να μαγειρευτούν για περίπου 10 λεπτά.
-
Βήμα 3
5 λεπτά
Διαλύστε το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι με ελάχιστο κρύο νερό και προσθέστε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με τα χόρτα. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
-
Βήμα 4
6 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε το αυγό με το χυμό λεμόνι και προσθέστε μέσα μερικές κουταλιές από το υγρό που μαγειρεύονται τα χόρτα. Αποσύρετε την κατσαρόλα από την εστία και αδειάστε σε αυτήν το αυγολέμονο. Ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
-
Βήμα 5
7 λεπτά
Βάλτε ένα αντικολλητικό ή ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αλατίστε το ψάρι τελευταία στιγμή και σοτάρετε από την πλευρά με το δέρμα για 4 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό, τουμπάρετε και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά. Η τσιπούρα σοτέ σερβίρετε άμεσα με ζεστά χόρτα σε βαθιά πιάτα.