Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Τσιπούρα σοτέ

0
35 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

4 Φιλέτα
Τσιπούρες
1000 γρ
Χόρτα εποχής
1 
Κρεμμύδι
2 κ.σ.
Μυρώνια
2 κ.σ.
Καυκαλήθρες
1 κ.σ.
Κορν Φλαουρ
1 
Λεμόνι χυμός
1 
Αυγό
0.5 κ.γ.
Αλάτι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
495.84 kcal
Υδατάνθρακες
20.09 g
Πρωτεΐνες
42.27 g
Λιπαρά
27.15 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

35 λεπτά
Βήμα 1
7 λεπτά
Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα πλύνετε καλά τα χόρτα και όταν το κρεμμύδι είναι έτοιμο ρίξτε τα μέσα στην κατσαρόλα.
Βήμα 2
10 λεπτά
Προσθέστε ένα ποτήρι νερό, τους κύβους λαχανικών MAGGI, τα μυρώνια και τις καυκαλήθρες. Αφήστε να μαγειρευτούν για περίπου 10 λεπτά.
Βήμα 3
5 λεπτά
Διαλύστε το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι με ελάχιστο κρύο νερό και προσθέστε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με τα χόρτα. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
6 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε το αυγό με το χυμό λεμόνι και προσθέστε μέσα μερικές κουταλιές από το υγρό που μαγειρεύονται τα χόρτα. Αποσύρετε την κατσαρόλα από την εστία και αδειάστε σε αυτήν το αυγολέμονο. Ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 5
7 λεπτά
Βάλτε ένα αντικολλητικό ή ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, αλατίστε το ψάρι τελευταία στιγμή και σοτάρετε από την πλευρά με το δέρμα για 4 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό, τουμπάρετε και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά και σερβίρετε άμεσα με ζεστά τα χόρτα σε βαθιά πιάτα.
Τσιπούρα σοτέ

Βήμα 1 5

Τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα πλύνετε καλά τα χόρτα και όταν το κρεμμύδι είναι έτοιμο ρίξτε τα μέσα στην κατσαρόλα.

Τσιπούρα σοτέ

Βήμα 2 5

Προσθέστε ένα ποτήρι νερό, τους κύβους λαχανικών MAGGI, τα μυρώνια και τις καυκαλήθρες. Αφήστε να μαγειρευτούν για περίπου 10 λεπτά.

Τσιπούρα σοτέ

Βήμα 3 5

Διαλύστε το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι με ελάχιστο κρύο νερό και προσθέστε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με τα χόρτα. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Τσιπούρα σοτέ

Βήμα 4 5

Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε το αυγό με το χυμό λεμόνι και προσθέστε μέσα μερικές κουταλιές από το υγρό που μαγειρεύονται τα χόρτα. Αποσύρετε την κατσαρόλα από την εστία και αδειάστε σε αυτήν το αυγολέμονο. Ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.

Τσιπούρα σοτέ

Βήμα 5 5

Βάλτε ένα αντικολλητικό ή ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, αλατίστε το ψάρι τελευταία στιγμή και σοτάρετε από την πλευρά με το δέρμα για 4 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό, τουμπάρετε και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά και σερβίρετε άμεσα με ζεστά τα χόρτα σε βαθιά πιάτα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη