Χοιρινό φιλέτο με μανιτάρια και φασολάκια
35λεπτά
Εύκολη
500 γρ.
φιλέτο χοιρινό
350 γρ.
Μανιτάρια λευκά
300 γρ.
φασολάκια τσαούλια
250 γρ.
Κρέμα γάλακτος
1
Κρεμμύδι
1
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1 κύβος
2 κ.σ.
Μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
580.74 kcal
Υδατάνθρακες
25.44 g
Πρωτεΐνες
48.95 g
Λιπαρά
32.67 g
Εδώδιμες Ίνες
4.97 g
Σάκχαρα
11.39 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
35 λεπτά
Βήμα 1
Τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά και δώστε μια βράση.
Βήμα 2
Ζεματίστε τα φασολάκια για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίξτε.
Βήμα 3
Παράλληλα τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 4 κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε τα μανιτάρια κομμένα στα 6 μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 4
Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κρέμα γάλακτος.
Βήμα 5
Χαμηλώστε την ένταση της εστίας και προσθέστε τα φασολάκια κομμένα σε μέγεθος τριών εκατοστών περίπου.
Βήμα 6
Βάλτε τον κύβο λαχανικών MAGGI, το μαϊντανό και μαγειρέψτε με καπάκι για 10 λεπτά.
Βήμα 7
Σε ένα δεύτερο τηγάνι ρίξτε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σοτάρετε το χοιρινό κομμένο σε φιλετάκια πάχους ενός εκατοστού.
Βήμα 8
Μεταφέρετε στο τηγάνι με τα μανιτάρια και τα φασολάκια, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Σχόλια 0