Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Σούπα κρέμα κολοκύθας
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Σούπα Κρέμα Κολοκύθας

Σούπα κρέμα κολοκύθας

(0)
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Κρεμμύδι
1  μεγάλο
Κολοκυθάκι
4  κ.γλ.
Τζίντζερ τριμμένο
2  κύβους
MAGGI Ζωμός Κότας
2 
Καρότα
1 
Μαραθόρυζα
500  γρ.
Κολοκύθα, ωμή
250  γρ.
Μανιτάρια λευκά
100  mL
Κρέμα γάλακτος
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
4  κ.σ.
Ελαιόλαδο
250  γρ.
Μανιτάρια πλευρώτους
3  Κλωνάρια
Σελινόριζα
1  κ.σ.
Ζωικό βούτυρο
2 
Χυμός λαιμ
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
30.4 g
Ενέργεια
332.8 kcal
Λιπαρά
22.1 g
Εδώδιμες Ίνες
5.3 g
Πρωτεΐνες
8.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

100 λεπτά
  • Βήμα 1

    50 λεπτά
    Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Καθαρίστε, χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα. Χοντροκόψτε τα υπόλοιπα λαχανικά και σοτάρετε μαζί με τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν σε δυνατή φωτιά.
  • Βήμα 2

    45 λεπτά
    Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους κότας MAGGI και το τζίντζερ και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά. Τέλος, προσθέστε την κολοκύθα και περάστε την σούπα από το μίξερ ή το μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη ύφη. Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και ελέγξτε την πυκνότητα να είναι σωστή (αν είναι πολύ πηκτή προσθέστε νερό και βράστε για 10 λεπτά ακόμη, αν είναι αραιή βράστε μέχρι να πήξει).
  • Βήμα 3

    5 λεπτά
    Προσθέστε το βούτυρο, την κρέμα και τον χυμό λάιμ, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.
Σούπα κρέμα κολοκύθας

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Καθαρίστε, χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα. Χοντροκόψτε τα υπόλοιπα λαχανικά και σοτάρετε μαζί με τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν σε δυνατή φωτιά.

Σούπα κρέμα κολοκύθας

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους κότας MAGGI και το τζίντζερ και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά. Τέλος, προσθέστε την κολοκύθα και περάστε την σούπα από το μίξερ ή το μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη ύφη. Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και ελέγξτε την πυκνότητα να είναι σωστή (αν είναι πολύ πηκτή προσθέστε νερό και βράστε για 10 λεπτά ακόμη, αν είναι αραιή βράστε μέχρι να πήξει).

Σούπα κρέμα κολοκύθας

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Προσθέστε το βούτυρο, την κρέμα και τον χυμό λάιμ, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.

Συνταγή ως PDF

Overall rating

0.0 out of 5
0
1 reviews
Write a review
Select a row to filter reviews by rating
11
00
00
00
00
00

Reviews

0

Θανάσης

Για τα μανιτάρια δεν μας λέτε σε κανένα σημείο της παρασκευής πως χρησιμοποιούνται !!
Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση) 12/27/2022-10:23 CET
Is this a helpful Review?

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

1 + 0 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Κύριο πιάτο
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Πηγή φυτικών ινών
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Αμερικάνικη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Ψαρόσουπα με τσιπούρα

    Ψαρόσουπα με τσιπούρα

    105 λεπτά Εύκολη
  • Σούπα με θαλασσινά

    Σούπα με θαλασσινά

    90 λεπτά Εύκολη
  • Σούπα κρέμα λαχανικών

    Σούπα κρέμα λαχανικών

    90 λεπτά Εύκολη
  • Ψαρόσουπα

    Ψαρόσουπα

    90 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης