Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σούπα κρέμα κολοκύθας

0
100λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

1 
Κρεμμύδι
1 μεγάλο
Κολοκυθάκι
4 κ.γλ.
Τζίντζερ τριμμένο
2 κύβους
2 
Καρότα
1 
Μαραθόρυζα
500 γρ.
Κολοκύθα, ωμή
250 γρ.
Μανιτάρια λευκά
100 mL
Κρέμα γάλακτος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
250 γρ.
Μανιτάρια πλευρώτους
3 Κλωνάρια
Σελινόριζα
1 κ.σ.
Ζωικό βούτυρο
2 
Χυμός λαιμ

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
301.13 kcal
Υδατάνθρακες
29.33 g
Πρωτεΐνες
8.44 g
Λιπαρά
19.26 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

100 λεπτά
Βήμα 1
50 λεπτά
Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Καθαρίστε, χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα. Χοντροκόψτε τα υπόλοιπα λαχανικά και σοτάρετε μαζί με τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
45 λεπτά
Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους κότας MAGGI και το τζίντζερ και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά. Τέλος, προσθέστε την κολοκύθα και περάστε την σούπα από το μίξερ ή το μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη ύφη. Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και ελέγξτε την πυκνότητα να είναι σωστή (αν είναι πολύ πηκτή προσθέστε νερό και βράστε για 10 λεπτά ακόμη, αν είναι αραιή βράστε μέχρι να πήξει).
Βήμα 3
5 λεπτά
Προσθέστε το βούτυρο, την κρέμα και τον χυμό λάιμ, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.
Σούπα κρέμα κολοκύθας

Βήμα 1 3

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Καθαρίστε, χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα. Χοντροκόψτε τα υπόλοιπα λαχανικά και σοτάρετε μαζί με τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν σε δυνατή φωτιά.

Σούπα κρέμα κολοκύθας

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους κότας MAGGI και το τζίντζερ και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά. Τέλος, προσθέστε την κολοκύθα και περάστε την σούπα από το μίξερ ή το μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη ύφη. Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και ελέγξτε την πυκνότητα να είναι σωστή (αν είναι πολύ πηκτή προσθέστε νερό και βράστε για 10 λεπτά ακόμη, αν είναι αραιή βράστε μέχρι να πήξει).

Σούπα κρέμα κολοκύθας

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Προσθέστε το βούτυρο, την κρέμα και τον χυμό λάιμ, ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη