Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σούπα με θαλασσινά

0
90 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

400 γρ.
Γαρίδες
300 γρ.
Καλαμάρια, ωμά
100 γρ.
Μπακαλιάρος
300 γρ.
Μύδια
1 
Πιπεριά Φλωρίνης
2 
Κολοκύθια
1 
Κρεμμύδι
2 
Καρότα
2 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
389.06 kcal
Υδατάνθρακες
26.37 g
Πρωτεΐνες
34.85 g
Λιπαρά
16.88 g
Εδώδιμες Ίνες
7.07 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

90 λεπτά
Βήμα 1
4 λεπτά
Κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο, την πιπεριά και το κολοκύθι.
Βήμα 2
10 λεπτά
Τοποθετήστε μια βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι, το κολοκύθι, το καρότο και την πιπεριά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ρίξτε 1,5 λίτρο νερό στην κατσαρόλα τους κύβους λαχανικών MAGGI και αφήστε να βράσει.
Βήμα 4
5 λεπτά
Παράλληλα βγάλτε τα κεφάλια από τις γαρίδες (ολόκληρες) και τα καλαμάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες), σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.
Βήμα 5
60 λεπτά
Μεταφέρετε μέσα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε να βράσουν για περίπου μια ώρα σε πολύ χαμηλή φωτιά και χωρίς καπάκι.
Βήμα 6
5 λεπτά
Πέντε λεπτά πριν το τέλος ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα την σάρκα από τις γαρίδες, το καλαμάρι σε λωρίδες, τον μπακαλιάρο (σε κύβους) , 3 κ.σ ελαιόλαδο, τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο) και το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο).
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σε βαθιά μπολ. (αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε όστρακα να προσέξετε την ποσότητα στο αλάτι διότι εγκλωβίζουν θαλασσινό νερό το οποίο είναι αρκετά αλμυρό).
Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 1 7

Κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο, την πιπεριά και το κολοκύθι.

Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 2 7

Τοποθετήστε μια βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι, το κολοκύθι, το καρότο και την πιπεριά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 3 7

Ρίξτε 1,5 λίτρο νερό στην κατσαρόλα τους κύβους λαχανικών MAGGI και αφήστε να βράσει.

Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 4 7

Παράλληλα βγάλτε τα κεφάλια από τις γαρίδες (ολόκληρες) και τα καλαμάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες), σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.

Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 5 7

Μεταφέρετε μέσα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε να βράσουν για περίπου μια ώρα σε πολύ χαμηλή φωτιά και χωρίς καπάκι.

Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 6 7

Πέντε λεπτά πριν το τέλος ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα την σάρκα από τις γαρίδες, το καλαμάρι σε λωρίδες, τον μπακαλιάρο (σε κύβους) , 3 κ.σ ελαιόλαδο, τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο) και το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο).

Σούπα με θαλασσινά

Βήμα 7 7

Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σε βαθιά μπολ. (αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε όστρακα να προσέξετε την ποσότητα στο αλάτι διότι εγκλωβίζουν θαλασσινό νερό το οποίο είναι αρκετά αλμυρό).

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη