Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σούπα πατάτας με πράσο και τσορίθο

0
70 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

2 
Πατάτες
1 
Πράσο
0.5 
Κρεμμύδι
1 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
2 κ.σ.
Κρέμα γάλακτος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.σ.
Βούτυρο
100 γρ.
Τσορίθο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
618.24 kcal
Υδατάνθρακες
46.57 g
Πρωτεΐνες
17.81 g
Λιπαρά
40.96 g
Εδώδιμες Ίνες
6.78 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

70 λεπτά
Βήμα 1
7 λεπτά
Τοποθετήστε μια στενή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι με το πράσο μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 2
7 λεπτά
Ρίξτε το τσορίθο, τις πατάτες χοντροκομμένες και ένα λίτρο νερό.
Βήμα 3
45 λεπτά
Βάλτε τον κύβο κότας Maggi και μαγειρέψτε για 45 λεπτά χωρίς καπάκι σε μέτρια ένταση.
Βήμα 4
11 λεπτά
Χτυπήστε την σούπα στο μίξερ ή με μια ράβδο μπλέντερ μέχρι να γίνει κρέμα. Βάλτε πάλι στην κατσαρόλα και δώστε μια βράση, προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το θυμάρι. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή.
Σούπα πατάτας με πράσο και τσορίθο

Βήμα 1 4

Τοποθετήστε μια στενή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι με το πράσο μέχρι να μαραθούν.

Σούπα πατάτας με πράσο και τσορίθο

Βήμα 2 4

Ρίξτε το τσορίθο, τις πατάτες χοντροκομμένες και ένα λίτρο νερό.

Σούπα πατάτας με πράσο και τσορίθο

Βήμα 3 4

Βάλτε τον κύβο κότας Maggi και μαγειρέψτε για 45 λεπτά χωρίς καπάκι σε μέτρια ένταση.

Σούπα πατάτας με πράσο και τσορίθο

Βήμα 4 4

Χτυπήστε την σούπα στο μίξερ ή με μια ράβδο μπλέντερ μέχρι να γίνει κρέμα. Βάλτε πάλι στην κατσαρόλα και δώστε μια βράση, προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το θυμάρι. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη