Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ρεβίθια με σπανάκι

0
75λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

350 γρ.
Ρεβίθια
500 γρ.
Σπανάκι
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
100 γρ.
Κρέμα γάλακτος
1 
Χυμός λεμονιού
2 κ.σ.
Κουρκουμάς

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
449.07 kcal
Υδατάνθρακες
71.72 g
Πρωτεΐνες
24.42 g
Λιπαρά
9.55 g
Εδώδιμες Ίνες
15.24 g
Σάκχαρα
14.57 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

75 λεπτά
Βήμα 1
45 λεπτά
Ψιλοκόψτε και σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει , προσθέστε το σκόρδο τριμμένο και ρίξτε τα ρεβίθια . Σκεπάστε με νερό (περίπου 1,5 λ) και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά .
Βήμα 2
10 λεπτά
Ενω έχουν μαγειρευτεί με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές ρεβίθια μαζί με λίγο από το υγρό τους και περάστε από το μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Επαναφέρετε μέσα στην κατσαρόλα για να δέσει και το υπόλοιπο φαγητό .
Βήμα 3
15 λεπτά
Προσθέστε το σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο . Ρίξτε τον κύβο κότας MAGGI, τον κουρκουμά και μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί και να μαγειρευτεί το σπανάκι.
Βήμα 4
5 λεπτά
Τέλος βάλτε μέσα στο φαγητό την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού . Αφήστε για 10 λεπτά σκεπασμένο εκτός της εστίας και σερβίρετε .
Ρεβίθια με σπανάκι

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Ψιλοκόψτε και σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει , προσθέστε το σκόρδο τριμμένο και ρίξτε τα ρεβίθια . Σκεπάστε με νερό (περίπου 1,5 λ) και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά .

Ρεβίθια με σπανάκι

Βήμα 2 4

Βήμα 2 Βήμα 2

Ενω έχουν μαγειρευτεί με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές ρεβίθια μαζί με λίγο από το υγρό τους και περάστε από το μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Επαναφέρετε μέσα στην κατσαρόλα για να δέσει και το υπόλοιπο φαγητό .

Ρεβίθια με σπανάκι

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Προσθέστε το σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο . Ρίξτε τον κύβο κότας MAGGI, τον κουρκουμά και μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί και να μαγειρευτεί το σπανάκι.

Ρεβίθια με σπανάκι

Βήμα 4 4

Βήμα 4

Τέλος βάλτε μέσα στο φαγητό την κρέμα γάλακτος και τον χυμό λεμονιού . Αφήστε για 10 λεπτά σκεπασμένο εκτός της εστίας και σερβίρετε .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη