Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Αδειάστε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε δυο μεγάλα πιάτα. Ρίξτε την πάπρικα με το κάρυ στη γαλέτα και ανακατέψτε. Αλατίστε το κρέας, σπάστε σε ένα φαρδύ μπολ τα αυγά και περάστε κάθε σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε ελαιόλαδο υπολογίζοντας πως το χοιρινό θα πρέπει να βουλιάζει ολόκληρο στο λάδι. Όταν το λάδι ζεσταθεί ξεκινήστε να τηγανίζετε λίγα λίγα τα κομμάτια. Αν η ποσότητα είναι μεγάλη τότε θα πέσει η θερμοκρασία στο λάδι. Πολύ σημαντικό επίσης το λάδι να μην καίει, διαφορετικά θα πάρει χρώμα το κρέας αλλά εσωτερικά υπάρχει πιθανότητα να μην έχει ψηθεί. Υπολογίστε πως θα πρέπει να μείνει στο τηγάνι κάθε κομμάτι για περίπου 8 με 10 λεπτά. Σε περίπτωση που πάρουν χρώμα και είναι ωμά εσωτερικά συνεχίστε το ψήσιμο στον φούρνο στους 170°C.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με το θυμάρι και αλατίστε. Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρουν μια βράση. Ρίξτε τα μανιτάρια και στη συνέχεια τον πουρέ πατάτας MAGGI. Χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας και ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα με βελούδινη υφή. Τέλος, ρίξτε το βούτυρο, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε σαν γαρνιτούρα στο σνίτσελ.