Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μακαρόνια με κιμά

0
80λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
5 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

600 γρ.
Κιμάς από σπάλα
1 
Κρεμμύδι μεσσαίο
1 
Σκελίδα σκόρδο
150 γρ.
Αρακάς
3 
Ντομάτες ώριμες
1 κ.γλ.
Ζάχαρη
500 γρ.
Σπαγγέτι βρασμένα
1 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
785.99 kcal
Υδατάνθρακες
86.96 g
Πρωτεΐνες
34.75 g
Λιπαρά
34.37 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

80 λεπτά
Βήμα 1
7 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα. (κάνετε τη διαδικασία σε δυο δόσεις διαιρετικά ο κιμάς θα βγάλει τα υγρά του και δεν θα σοταρίσει σωστά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να του δώσουμε γεύση).
Βήμα 2
60 λεπτά
Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τις τομάτες τριμμένες, τη ζάχαρη και τον ‘’καβουρδισμένο’’ κιμά. Συμπληρώστε με λίγο νερό, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα.
Βήμα 3
4 λεπτά
Δέκα λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον αρακά, το θυμάρι και τον κύβο βοδινού MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.
Βήμα 4
8 λεπτά
Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σε δυνατή φωτιά βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφετε στη συσκευασία.
Βήμα 5
1 λεπτά
Σουρώστε και ρίξτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στα ζυμαρικά, ανακατέψτε όσο είναι ακόμη ζεστά χωρίς να ξεπλύνετε και καταναλώστε άμεσα.
Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 1 5

Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα. (κάνετε τη διαδικασία σε δυο δόσεις διαιρετικά ο κιμάς θα βγάλει τα υγρά του και δεν θα σοταρίσει σωστά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να του δώσουμε γεύση).

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 2 5

Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τις τομάτες τριμμένες, τη ζάχαρη και τον ‘’καβουρδισμένο’’ κιμά. Συμπληρώστε με λίγο νερό, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 3 5

Δέκα λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον αρακά, το θυμάρι και τον κύβο βοδινού MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 4 5

Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σε δυνατή φωτιά βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφετε στη συσκευασία.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 5 5

Σουρώστε και ρίξτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στα ζυμαρικά, ανακατέψτε όσο είναι ακόμη ζεστά χωρίς να ξεπλύνετε και καταναλώστε άμεσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη