Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές
  • Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μακαρόνια με κιμά
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά

(2)
80λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

5 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  γρ.
Κιμάς από σπάλα
1 
Κρεμμύδι μεσσαίο
1 
Σκελίδα σκόρδο
150  γρ.
Αρακάς
3 
Ντομάτες ώριμες
1  κ.γλ.
Ζάχαρη
500  γρ.
Σπαγγέτι βρασμένα
1  κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
4  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
835.71 kcal
Υδατάνθρακες
87.35 g
Πρωτεΐνες
35.32 g
Λιπαρά
39.27 g
Εδώδιμες Ίνες
13.92 g
Σάκχαρα
8.61 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

80 λεπτά
  • Βήμα 1

    7 λεπτά
    Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα. Σημείωση: Εάν κάνετε τη διαδικασία σε δυο δόσεις διαιρετικά ο κιμάς θα βγάλει τα υγρά του και δεν θα σοταρίσει σωστά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να του δώσετε γεύση.
  • Βήμα 2

    60 λεπτά
    Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τις τομάτες τριμμένες, τη ζάχαρη και τον ‘’καβουρδισμένο’’ κιμά. Συμπληρώστε με λίγο νερό, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.
  • Βήμα 3

    4 λεπτά
    10 λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον αρακά, το θυμάρι και τον κύβο βοδινού MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.
  • Βήμα 4

    8 λεπτά
    Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σε δυνατή φωτιά βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
  • Βήμα 5

    1 λεπτά
    Σουρώστε και ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στα ζυμαρικά. Ανακατέψτε όσο είναι ακόμη ζεστά, χωρίς να ξεπλύνετε και καταναλώστε άμεσα.
Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 1 5

Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα. Σημείωση: Εάν κάνετε τη διαδικασία σε δυο δόσεις διαιρετικά ο κιμάς θα βγάλει τα υγρά του και δεν θα σοταρίσει σωστά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να του δώσετε γεύση.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 2 5

Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τις τομάτες τριμμένες, τη ζάχαρη και τον ‘’καβουρδισμένο’’ κιμά. Συμπληρώστε με λίγο νερό, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 3 5

10 λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον αρακά, το θυμάρι και τον κύβο βοδινού MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 4 5

Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σε δυνατή φωτιά βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 5 5

Σουρώστε και ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στα ζυμαρικά. Ανακατέψτε όσο είναι ακόμη ζεστά, χωρίς να ξεπλύνετε και καταναλώστε άμεσα.

Συνταγή ως PDF

Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!

Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή

Σχόλια 0

Please enter proper keywords 0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη
Ματαίωση
Αποθηκεύσετε
Σχόλιο Φορτώστε περισσότερο

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ιταλική

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

    100 λεπτά Εύκολη
  • Στριφτάρια με λεμόνι

    Στριφτάρια με λεμόνι

    15 λεπτά Εύκολη
  • Παστίτσιο

    Παστίτσιο

    80 λεπτά Εύκολη
  • Λαζάνια με κιμά

    Λαζάνια με κιμά

    120 λεπτά Δύσκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης