Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

0
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
3 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

800 γρ.
Σπάλα μόσχου
500 γρ.
Παπαρδέλες
2 
Κρεμμύδια
4 
Ντομάτες
2 Κλωνάρια
Σέλερι
2 
Καρότα
1 
Σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1141.85 kcal
Υδατάνθρακες
149.31 g
Πρωτεΐνες
79 g
Λιπαρά
24.42 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

100 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Καθαρίστε το κρέας προσεκτικά αν έχει ίνες και λίπη και κόψτε το σε πολύ μικρά κυβάκια.
Βήμα 2
10 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας σε μικρές δόσεις μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 3
5 λεπτά
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο και το σέλερι.
Βήμα 4
65 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και το θυμάρι. Όταν βράσει ρίξτε το κρέας και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα, ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό.
Βήμα 5
10 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και το μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε βαθιά πιάτα.
Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 1 5

Καθαρίστε το κρέας προσεκτικά αν έχει ίνες και λίπη και κόψτε το σε πολύ μικρά κυβάκια.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 2 5

Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας σε μικρές δόσεις μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 3 5

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο και το σέλερι.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 4 5

Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και το θυμάρι. Όταν βράσει ρίξτε το κρέας και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα, ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 5 5

Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και το μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε βαθιά πιάτα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη