Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Πίσω
Your Selection (1)
Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες
Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες
100 min
Εύκολη
Προσθήκη recipe
Πίσω
19 18.8g / 19%
53 112.4g / 53%
28 59.5g / 28%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

(0)
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  γρ.
Σπάλα μόσχου
500  γρ.
Παπαρδέλες
2 
Κρεμμύδια
4 
Ντομάτες
2  Κλωνάρια
Σέλερι
2 
Καρότα
1 
Σκελίδα σκόρδο
3  κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
112.47 g
Ενέργεια
864.54 kcal
Λιπαρά
18.88 g
Εδώδιμες Ίνες
7.37 g
Πρωτεΐνες
59.51 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

100 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Καθαρίστε το κρέας προσεκτικά αν έχει ίνες και λίπη και κόψτε το σε πολύ μικρά κυβάκια.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας σε μικρές δόσεις μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
  • Βήμα 3

    5 λεπτά
    Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο και το σέλερι.
  • Βήμα 4

    65 λεπτά
    Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και το θυμάρι. Όταν βράσει ρίξτε το κρέας και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα, ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό.
  • Βήμα 5

    10 λεπτά
    Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και το μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε βαθιά πιάτα.
Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 1 5

Καθαρίστε το κρέας προσεκτικά αν έχει ίνες και λίπη και κόψτε το σε πολύ μικρά κυβάκια.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 2 5

Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας σε μικρές δόσεις μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 3 5

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο και το σέλερι.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 4 5

Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και το θυμάρι. Όταν βράσει ρίξτε το κρέας και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα, ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 5 5

Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και το μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε βαθιά πιάτα.

Συνταγή ως PDF