Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο κοκκινιστό

0
105 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

1 
Κοτόπουλο μεσαίο σε μερίδες
6 
Ντομάτες ώριμες
2 
Κρεμμύδια μεσαία
1 
Σκελίδα σκόρδο
10 Φύλλα
Φρέσκο βασιλικό πλατύφυλλο
1 κ.γ.
Ζάχαρη
0.5 κ.γ.
Αλάτι
0.33 κ.γ.
Μαύρο πιπέρι
5 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
456.26 kcal
Υδατάνθρακες
10.11 g
Πρωτεΐνες
34.91 g
Λιπαρά
30.26 g
Εδώδιμες Ίνες
1.26 g
Σάκχαρα
6.82 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

105 λεπτά
Βήμα 1
4 λεπτά
Καθαρίστε και χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, βάλτε σε μια κατσαρόλα 1 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
Βήμα 2
30 λεπτά
Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες, βάλτε ένα ποτήρι νερό και μαγειρέψτε για 30 λεπτά. Αποσύρετε τη σάλτσα και περάστε τη από το μίξερ για να γίνει κρεμμώδης η υφή της.
Βήμα 3
2 λεπτά
Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και προσθέστε τη ζάχαρη, τον κύβο κότας MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.
Βήμα 4
4 λεπτά
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχετε μεριδοποιήσει και καθαρίσει από λίπη και δέρμα.
Βήμα 5
60 λεπτά
Όταν πάρει έντονο καφέ χρώμα μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα τομάτας. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό και μαγειρέψτε για μια ώρα τουλάχιστον σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Βήμα 6
5 λεπτά
Πέντε λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον βασιλικό ψιλοκομμένο και αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα.
Κοτόπουλο κοκκινιστό

Βήμα 1 6

Καθαρίστε και χοντροκόψτε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, βάλτε σε μια κατσαρόλα 1 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.

Κοτόπουλο κοκκινιστό

Βήμα 2 6

Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες, βάλτε ένα ποτήρι νερό και μαγειρέψτε για 30 λεπτά. Αποσύρετε τη σάλτσα και περάστε τη από το μίξερ για να γίνει κρεμμώδης η υφή της.

Κοτόπουλο κοκκινιστό

Βήμα 3 6

Επαναφέρετε στην κατσαρόλα και προσθέστε τη ζάχαρη, τον κύβο κότας MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.

Κοτόπουλο κοκκινιστό

Βήμα 4 6

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχετε μεριδοποιήσει και καθαρίσει από λίπη και δέρμα.

Κοτόπουλο κοκκινιστό

Βήμα 5 6

Όταν πάρει έντονο καφέ χρώμα μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα τομάτας. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό και μαγειρέψτε για μια ώρα τουλάχιστον σε πολύ χαμηλή φωτιά.

Κοτόπουλο κοκκινιστό

Βήμα 6 6

Πέντε λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον βασιλικό ψιλοκομμένο και αποσύρετε από την εστία την κατσαρόλα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη